Έτοιμοι να γράψουν ιστορία οι ποδοσφαιριστές της Κ-16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ποδοσφαιρικής τους – μέχρι στιγμής – καριέρας  (μέχρι την επόμενη) βρίσκονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ-16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου που αύριο στις 17:00 θα αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό της προεπιλογής Εθνικών ομάδων την ΕΠΣ Ξάνθης.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τριχιά βρίσκονται απ’ το μεσημέρι στην Λαμία, προπονήθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Καλυβιών, και στην συνέχεια μετά την απαραίτητη ξεκούραση στο ξενοδοχείο στο οποίο κατέλησε η αποστολή της ομάδας, ο Ενωσιακός τεχνικός τους μίλησε για το αυριανό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της μικτής για τον μεγάλο τελικό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την αποστολή της ομάδας συνοδεύει ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος, Χρήστος Ψέλλας, ενώ στην Λαμία βρίσκεται ήδη και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης. Παρών φυσικά στο ματς θα είναι και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής, Δήμος Λουϊζίδης αλλά και οι Νεκτάριος Φωταράς και Φώτης Καστρενός.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νίκος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) με βοηθούς τους Λευτέρη Βογιατζή (Καρδίτσας) και Χρήστο Αλεξόπουλο (Τρικάλων).

*Το παιχνίδι θα μεταδωθεί σε Live Streaming απ’ το xxsports.org και το giafkasports.gr

Πηγη : giafkasports.gr