Ελπίζει ξανά ο Διαγόρας Βατίου μετά το σημερινό διπλό


Τις ελπίδες του να βγει… «ζωντανός» από τη φετινή περιπέτειά του στην Α’ κατηγορία αύξησε ο Διαγόρας Βατίου, ο οποίος πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-0 στην έδρα της σήμερα μέτριας Κατταβιάς,. 

Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη πατούσε στο γήπεδο καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και αφού βγήκε αλώβητη από τη φάση του 23’, όταν ο Παραστατίδης «σημάδεψε» το δοκάρι με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 39’, με πλασέ του Καλημέρη. Μάλιστα, στο τέλος του πρώτου μέρους οι Βατενοί έφτασαν κοντά σ’ ένα δεύτερο γκολ, με τον Παπαβεργή να παίρνει την μπουκιά από το στόμα του Καλημέρη. Ό, τι δεν κατάφερε ο δεύτερος, το πέτυχε ο Ζωάννου με σουτ στο 79’, υπογράφοντας τη δεύτερη φετινή νίκη του Διαγόρα, που στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε χώρο στη φλύαρη Κατταβιά και την απείλησε με αντεπιθέσεις.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυρίτσης (Ναζιρόπουλος, Σαρρής).
Οι συνθέσεις:
Κατταβιά
Παπαβεργής, Αυγέρης (82’ Κονόμη), Κιλασίν Κ. (93’ Καψαλάκης), Κιλασίν Χ., Δράμη, Σαλαμαστράκης Παραστατίδης, , Νταϊλάνι (50’ Ζαγκότσης), Λόης, Νασόπουλος, Πάπα
Διαγόρας Βατίου
Δαρζέντας, Ζερβός Β., Αδάμος, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Λαζίδης (35’ λτ. Κωστάκης), Κατσαρής, Πουλάι (91’ Πόλο), Καλημέρης, Ζωάννου (94’ Λεσιώβας), Πλαγγέντης (87’ Θεοδώρου)