Θετικές εντυπώσεις στην ΑΕΚ ο Παντίδος

Πολύ καλές εντυπώσεις στους προπονητές ακαδημιών της ΑΕΚ άφησε ο Θωμάς Παντίδος όπου το προηγούμενο διήμερο προπονήθηκε στην πρωτεύουσα, έπειτα από πρόσκληση των κιτρινόμαυρων.

Ο δεκάχρονος (γεννημένος το 2009) μεσοεπιθετικός που ανήκει στις ακαδημίες της Ρόδου, εδώ και χρόνια δείχνει το ταλέντο του στα γήπεδα του νησιού μας στα αντίστοιχα τουρνουά, ενώ από πολύ μικρή ηλικία ξεχώριζε με τις ικανότητες του.

Οι σκάουτερς της ΑΕΚ τον… εντόπισαν και πλέον από εδώ και πέρα θα τον έχουν στα “μικροσκοπία” τους για να παρακολουθούν την εξέλιξη του.

Πάντως μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ο πιτσιρικάς έχει μέσα του το “μικρόβιο” του ποδοσφαίρου, καθώς προέρχεται από άκρως ποδοσφαιρική οικογένεια.

Είναι γιος του παλαίμαχου επιθετικού σκόρερ, Κώστα Παντίδου που διέπρεψε σε αρκετές ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ενώ ο παππούς του είναι ο επί χρόνια πρόεδρος στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας, Μιχάλης Χατζημανώλης και θείος του ο σκληροτράχηλος αμυντικός και αρχηγός των κιτρινόμαυρων, Μανώλης Χατζημανώλης. Ακόμα και η γιαγιά του, Φιφή έχει καθίσει στο παρελθόν στο προεδρικό θώκο του συλλόγου της Μαλώνας.

Οπότε μιλάμε για περίπτωση όπου το… μήλο έπεσε κάτω από τη… μηλιά και του ευχόμαστε και εις ανώτερα!