Στο Ναύπλιο τον Ιούλιο οι Πανελλήνιοι ΠΠ-ΠΚ Α’ για το νότιο όμιλο

Σε δύο ομίλους, βόρειος και νότιος, θα διεξαχθεί και φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα των «μικρών», της κατηγορίας δηλαδή των παμπαίδων και παγκορασίδων ηλικίας 14 και 15 ετών.
Ο νότιος όμιλος θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου ενώ ο βόρειος στα Γιαννιτσά την ίδια ημερομηνία.
Στον όμιλο του Ναυπλίου θα αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους που ανήκουν στις ΕΑΣ:
Περιφέρεια  Πελοποννήσου,  Βόρεια Πελοπόννησος,  Πειραιάς, Αθήνα, Δυτική Αττική,  Λέσβος,  Χίος – Σάμος,  Κυκλάδες,  Δωδεκάνησα,  Κρήτη και Βοιωτία – Εύβοια.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν με e-mail μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 και ώρα 15.00 στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected] καθώς και στις κατά τόπου Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.
Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα καταχωρεί την ηλεκτρονική δήλωση του σωματείου και παράλληλα με ευθύνη των τεχνικών συμβούλων των Ε.Α.Σ. οι δηλώσεις θα ελέγχονται για την  ορθότητά τους (δικαίωμα συμμετοχής – όρια πρόκρισης – ηλικία – επίδοση) και θα υπογράφονται  από  τον  τεχνικό  σύμβουλο.
Όλες οι λεπτομέρειες, ωρολόγιο πρόγραμμα, τεχνικές οδηγίες, οικονομικά κλπ  για το πρωτάθλημα (νότιος όμιλος) αναφέρονται στην προκήρυξη όπως και τα έντυπα για την ηλεκτρονική δήλωση καθώς και πίνακας με ξενοδοχεία της Αργολίδας για τη διευκόλυνση της διαμονής σας.
segas.gr